mandag den 4. marts 2013

Torsketur på Lillebælt.

I søndags havde jeg min søn og hans kammerat med på torsketur. De første par timer skete der intet. Det var fuldstændigt dødt Vi søgte og søgte, hvor vi pludselig fandt nogle spredte fisk lige over bunden. Så gik det slag i slag. Vi fik mange fine torsk. De 3 største lå fra 2.6 kg. Til 3.7 kg. Det var rigtige rogntorsk. Det mest mærkelige var, at der næsten ingen undermålere var. Det var alle fine fede torsk. Vi lukkede en del ud også. Jeg fiskede med jig, som Claus Jeppe Sen havde lavet. De er super. Jeg fik Ca. Dobbelt så mange torsk end de andre og ikke en eneste fejlkroget.Tak til Claus, for de fine jigs. De er bare effektive.

3 kommentarer:

 1. Nydeligt Per, dejligt at Bæltet igen leverer.
  Men det varer nok ikke længe inden det er plastret ind i garn :-(

  SvarSlet
 2. Hej Johnny

  Der var mange garn. :-( men håber på at det bliver et par gode år. Der var mange både på vandet. Mange kom ind med torsk.

  SvarSlet
 3. Det var da på tide i kunne komme ud ;-)Dejligt med sådan en håndfuld gode spisetorsk. Fiskeriet med jig`s udelukker mange gange de små torsk.... og der er allerede masser af nyt materiale på vej hjem så jeg kan udvikle videre på ideerne :-)

  SvarSlet